برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان روز های خوش کنکور و آدرس drhesabischool1393.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز...این وبلاگ مختص بهترین مدرسه کنکور استان قزوین، شهرستان آبیک می باشد با وجود اساتید مجرب کشور و مدیریت بی نقص آقای رضا روز خوش.
امیدواریم لحظات نابی را در وبلاگ مدرسمون سپری کنید...شادباشین....نظر یادتون نره
Lackyperson3@yahoo.com
"دوسان بنو" دانشجوی اهل اسلواکی است که به حشرات علاقه ای ویژه دارد و از این رو تمامی تمرکز خود را به عکاسی ماکرو از حشرات و عنکبوتهایی قرار داده است که روزانه در محیط زندگی انسانها پرسه می زنند.
پرتره یک مگس
حشرهbuzzer midge
سنجاقک سرخ
پرتره یک مگس معمولی
پرتره ای از یک خرمگس
سنجاقک لاجوردی
khanoum-Doki-A
نوشته شده توسط
دانش آموزان پایه سوم تجربی در یک شنبه 26 / 10 / 1393
کشف سلول های بنیادی در چشم
مجریان این بررسی از موسسه سلول های بنیادی عصبی در بنیاد تحقیقات احیایی در نیویورك می گویند: این یافته ها قابلیت كمك به درمان بیماری های چشمی مانند تحلیل «ماكولا» را دارد و می تواند بیماری های عجیبی را كه درآنها بافت های غیرچشمی در چشم رشد می كند، توضیح دهد.
پژوهشگران امیدوارند در آینده دریابند چگونه این سلول های بنیادی را درون چشم روشن و فعال كنند. این امر به چشم بیمار امكان می دهد تا خود را درمان و ترمیم كند.
این سلول های بنیادی در لایه خاصی از سلول های چشم موسوم به «اپیتلیوم رنگدانه شبكیه» یافت شد كه در زیر شبكیه كه در واقع منطقه حساس به نور در چشم است پنهانند.
«اپیتلیوم رنگدانه شبكیه» (RPE) شبكیه را زنده و فعال نگه می دارد اما در بیماری هایی مانند تحلیل «ماكولا» از كار می افتد و شبكیه می میرد.
پژوهشگران می گویند: سلول های بنیادی در این منطقه منبع با ارزشی از سلول های سیستم عصبی مركزی هستند و می توانند به انواع سلول های مختلف متمایز شوند.
آنها سلول های «RPE» را از چشم اهدا كننده گرفته و در آزمایشگاه رشد دادند.با وجود آنكه این سلول ها در انسان بالغ رشد نمی یابند در محیط آزمایشگاه رشد می كنند.
پژوهشگران وقتی سلول ها را به طور جدا از هم كشت دادند دریافتند فقط 10 درصد سلول ها به واقع بالغ شدند و بقیه سلول های بنیادی بوده و دست نخورده باقی ماندند.
محققان توانستند این سلول ها را با مواد شیمیایی مختلفی تغذیه كنند تا به سلول های چربی، مغذی و دیگر انواع سلول تبدیل شوند.
این امر اثبات می كند كه این سلول ها قابلیت های چندگانه ای دارند كه می توانند به انواع سلول های مختلف تبدیل شوند.
محققان در آینده خواهند توانست این سلول های بنیادی را از چشم افراد استخراج كنند، در آزمایشگاه رشد دهند و سپس از آنها برای درمان بیماری ها، دوباره به فرد تزریق كنند.
اگر دانشمندان بتوانند شرایط یا مواد شیمیایی خاصی را بیابند كه بتوانند این سلول ها را در آزمایشگاه تولید كنند در خواهند یافت كه چگونه این سلول های بنیادی را درون چشم روشن كنند تا بتواند «RPE» بیمار یا آسیب دیده را ترمیم كند. (ايرنا)
khanoum-Doki-A
نوشته شده توسط
دانش آموزان پایه سوم تجربی در یک شنبه 26 / 10 / 1393
ey joonam
نوشته شده توسط
دانش آموزان پایه سوم تجربی در جمعه 17 / 10 / 1393
ســــــــــــــــــــــــــــــلامی دوباره ب شما خوشگلا
سلام دوستای عزیزم.خوبید؟امروز سومین امتحانمون ینی امتحان ادبیات رو بخوبی پشت سر گذاشتیم.راضی ایم ب رضای خدا.ما ادبیات سوم رو با استاد مسعود ولد آبادی پاس میکنیم.آدرس وبلاگشم میزارم براتون تا اگ خواستید عضو بشید و از مطالبش استفاده کنید.
http://valad-abadi..com/
اینم آدرس.مواظب خودتون باشیـــــــــــد دوستان.
Khanom Doki-A
نوشته شده توسط
دانش آموزان پایه سوم تجربی در چهار شنبه 8 / 10 / 1393
سلااااااااااااااااااااااااام ب همه دوست جونیـــــــــا
سلام ب همه دوستای گله خودم و کاربرانی ک دارن از وبلاگ مدرسه ما بازدید میکنن.در ابتدا ی خسته نباشید جانانه میگم ب استاد بزرگ و محترم و عزیزم جناب آقای مهندس چراغی دبیر ریاضی منو دوستای خوبم.امروز امتحان ریاضیمونو ب خوبی پشت سر گذاشتمو میدونم ک دوستامم همینجور بودن و اینا همش بخاطر حضور استاد چراغی و تدریس فوق العاده تاپ ایشون هستش.هرچی داریم توی ریاضی بخاطر استاد خوبی مث استاد جراغی هستش.ازهمین جا نهایت تشکر و قدردانی رو دارم ازشون.